Mintha valaki bekopogott volna az autó tetőn...
2021. december 08. írta: thoomas26

Mintha valaki bekopogott volna az autó tetőn...

Kedves Olvasóim!

Ezúttal egy saját élményemet szeretném megosztani veletek. Bár éltem meg már számos alkalommal olyat, amikor egyértelműen szellemi tevékenység állt a háttérben, ez esetben mégis azt mondanám "csak", hogy nagyon valószínű, ám teljesen biztosat még nehéz lenne mondani. Mindenesetre ha bárki élt meg hasonlót, illetve van bármi hagyományos magyarázata e történésre, az kérem írja meg, akár itt a bejegyzés alatt, hozzászólásban.

vd.jpg

Körülbelül két hónapja jött szembe velem a hírfolyamomban egy poszt, mely egy spirituális témájú csoport bejegyzése volt, s melyben az írója a saját élményét közölte. A leírása szerint egy este a párjával haladtak autóval két település között. Ekkor egy olyat tapasztaltak, amit korábban sosem. Teljesen egyértelműen és tisztán hallották, ahogy mintha valaki megkopogtatta volna a kezével a tetőt. Egymás után közvetlen, pár kopogást hallottak.

Nagyon meglepődtek, s mivel nem tudták mire vélni e hangot, illetve magyarázatot sem találtak rá a kocsiban ülve, ezért félreálltak és kiszállva is szemügyre vették az autót. De így sem találtak semmi magyarázatot a történtekre. Ám nem sokkal tőlük, észrevettek egy másik leálló autót, s beszélgetésbe kezdve velük, meglepődve hallották, hogy azon autó utasai is ugyanerről számoltak be. Tehát ők is éppen azért álltak félre, mert egyértelműen hallották, ahogy valaki bekopog a tetőn, és e meglepődöttségükben álltak ők is meg. Mivel azonban egyikük sem tudott érdemi választ adni sem saját magának, sem a többieknek, ezért kénytelen-kelve elköszöntek egymástól és folytatták az útjukat. Az élmény aztán később nem ismétlődött meg.

Ott és akkor olvastam a hozzászólásokat, s persze volt, aki egyértelműen szellemi tevékenységet sejtett a háttérben, mások hagyományosabb magyarázatokat próbáltak keresni, de végül senki sem tudta egyértelműen megállapítani e jelenség tényleges okát.

79a_sze.jpg

Már-már feledésbe is merült nálam e történet, amikor is feleségemmel a minap jöttünk hazafelé egy karácsonyi vásárból, egy másik városból. Még ugyan nem hagytuk el annak a városnak a belterületét, de már sötét volt. Egyszer csak mindketten tisztán hallottuk, ahogy mintha valaki megkopogtatta volna az autó tetejét. A feleségem csak a tető felől hallotta, én először a tető felől, majd úgy éreztem, mintha az utolsó kopogások kicsit a csomagtartó felül is érkeztek volna. Mindketten tisztán hallottuk tehát, s mi bár nem álltunk meg, de azóta sem találtunk semmilyen magyarázatot a történtekre.

Ami tény, hogy még ilyet sosem éltem meg. Sem azóta, hogy én vezetek, sem azóta, hogy egyáltalán autóban utaztam volna. S az is érdekes egybeesés, hogy éppen nemsokkal azután élek meg ilyet, hogy ugyanezt olvasom mástól egy bejegyzésben.

Ahogy írtam is az elején, én természetesen a szellemi tevékenységeket teljes mértékben elfogadom, nem hiszem, hanem tudom a létezésüket, számos alkalommal meg is éltem már ezzel kapcsolatos tapasztalást. S bár ez esetben is ezt a magyarázatot találom a legvalószínűbbnek, mégis - megtartva egészséges mértékű szkepticizmusomat - ezúttal elgondolkodtam azon, hogy milyen más magyarázatok jöhetnének még szóba.

 

Medek Tamás

spirituális író, segítő

A bejegyzés trackback címe:

https://thoomas26.blog.hu/api/trackback/id/tr9216776724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása